Потез задивио многе: Шта је Драгана Мирковић недјељу дана прије развода радила на Острогу?

GS
Foto: Instagram

Драгана Мирковић је одлучила да се разведе од Тонија Бијелића након дугих 25 година брака, а ова одлука за пјевачицу није била нимало лака.

У саопштењу које је објављено на Куриру, Драгана између осталог каже: "

"Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак."

У прилог томе колико се пјевачица борила сама са собом и у жељи да донесе што бољу одлуку, иде и чињеница да је само пар дана прије него је одлучила да преда папире за развод била на Острогу.

Драгана је посјетила ову велику светињу са ћерком и сином, а том приликом је подијелила две фотографије на којима је са дјецом уз наслов: "Мој свет, моје светиње."

Острог је мјесто на којем се моле људи свих вјера. Светом Василију иду они који су изгубили наду, али и они који траже "свјетло на крају тунела". Када имају неку муку у животу, вјерници оду под Острог како би се помолили, а смирење које тамо добију користи им као снага за борбу која је испред њих.

Сматра се да онај ко се искрено помоли Светом Василију на Острогу добија благослов који га прате свих година његовог живота.

Овај Драганин потез задивио је многе, с обзиром да је и овај пут показала колико је патријахална особа, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана