Potez zadivio mnoge: Šta je Dragana Mirković nedjelju dana prije razvoda radila na Ostrogu?

GS
Foto: Instagram

Dragana Mirković je odlučila da se razvede od Tonija Bijelića nakon dugih 25 godina braka, a ova odluka za pjevačicu nije bila nimalo laka.

U saopštenju koje je objavljeno na Kuriru, Dragana između ostalog kaže: "

"Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak."

U prilog tome koliko se pjevačica borila sama sa sobom i u želji da donese što bolju odluku, ide i činjenica da je samo par dana prije nego je odlučila da preda papire za razvod bila na Ostrogu.

Dragana je posjetila ovu veliku svetinju sa ćerkom i sinom, a tom prilikom je podijelila dve fotografije na kojima je sa djecom uz naslov: "Moj svet, moje svetinje."

Ostrog je mjesto na kojem se mole ljudi svih vjera. Svetom Vasiliju idu oni koji su izgubili nadu, ali i oni koji traže "svjetlo na kraju tunela". Kada imaju neku muku u životu, vjernici odu pod Ostrog kako bi se pomolili, a smirenje koje tamo dobiju koristi im kao snaga za borbu koja je ispred njih.

Smatra se da onaj ko se iskreno pomoli Svetom Vasiliju na Ostrogu dobija blagoslov koji ga prate svih godina njegovog života.

Ovaj Draganin potez zadivio je mnoge, s obzirom da je i ovaj put pokazala koliko je patrijahalna osoba, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana