Поново је најплаћенији глумац: “Стално ради, неуморан је”

Агенције
Поново је најплаћенији глумац: “Стално ради, неуморан је”

Двејн Џонсон познат као Рок (The Rock) повратио је титулу најбоље плаћеног глумца на свијету према новој класификацији часописа Форбс са 89,4 милиона долара зарађених за дванаест мјесеци.

Бивши играч америчког фудбала и рвач постао је глумац и био је већ на највишем мјесту на Форбсовој листи 2016. када се су га други претекли протекле двије године.

У 2019. он је поново најбоље плаћени глумац на свијету са зарадом између 1. јуна 2018. и 1. јуна 2019. године, показује синоћ објављена нова листа Форбса.

Четрдесетседмогодишњи глумац специјлизован за акцијоне филмове тренутно је главна звезда филма “Џуманџи, добродошао у џунглу”, из 2017. чији се наставак очекује и звезда је и у филмовима серијала “Паклене улице”, чији најновији наставак је изашао овог мјесеца.

“Он је једноставно постао најбоље плаћена звијезда у овом тренутку. Стално ради, неуморан је”, рекао је Пол Дергарбедијан, аналитичар у Комскору.

Са зарађених 76,4 милиона долара на другом мјесту је Крис Хемсворт, један од бројних глумаца са Форбсове листе десет са највишим зарадама који су капитализовали улоге једног од суперхероја из Марвеловог свијета у посљедњем филму “Осветници:Завршница” , који је филм са највећом зарадом свих времена.

Послије Криса Хемсворта који игра Тора је Роберт Дауни Џуниор Ајрон мен, са 66 милиона долара. Крис Еванс, или Капетан Америка је на осмом мјесту са 43, 5 милиона долара а Пол Рад, “Човјек мрав” је са 41 милиона долара на претпосљедњем мјесту на списку од топ десет.

На шестом мјесту је Бредли Купер који позамљује глас лику Рокет у посљедњем наставку филмова Осветника. Али већина његових прихода од 57 милиона долара су од филма “Звијезда је рођена” гдје глумац и редитељ насупа са поп звијездом Лејди Гага.

Списак од 10 најбоље плаћених према Форбсу у милионима долара:

1. Двејн Џонсон (89,4 милиона)

2. Крисм Хемсворт (76,4 милиона)

3. Роберт Дауни Џуниор (66 милиона)

4. Акшеј Кумар (65 милиона)

5. Џеки Чен (58 милиона)

6. Бредли Купер (57 милиона)

7. Адам Сендлер (57 милиона)

8. Крис Еванс (43.5 милиона)

9. Пол Рад (41 милиона)

10. Вил Смит (35 милиона)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана