Појавио се доказ да је Ким Кардашијан унаказила хаљину Мерилин Монро

Blic
Foto: PageSix

Ким Кардашијан била је одлучна у намјери да се на овогодишњој Мет Гали одржаној у мају појави у култној тоалети легендарне Мерилин Монро.

Иако је за потребе хаљине драстично изгубила на килажи, и иако је Музеј "Ripley’s Belive It Or Not' Belive", који је откупио модни уникат 2016. за 4,8 милиона долара и чувао под посебним условима - на температури од 68 степени и влажности ваздуха од 40 до 50 процената, у договору с ријалити звездом учинио све да се не оштети - хаљина је званично уништена.

ТВ звијезда Ким Кардашијан шетала је црвеним тепихом Мет Гале у незаборавној свјетлуцавој хаљини коју је Мерилин Монро носила 19. маја 1962. године на прослави 45. рођендана тадашњег америчког предсједника Џона Ф. Кенедија.

Хаљина која је дуо поп-културне историје и коју називају "националним благом", послије Мет Гале не изгледа више исто.

Како се у међувремену сазнало, Ким Кардашијан хаљину није могла да закопча, па је остала раскопчана на леђима и водило се рачуна да материјал и кристали остану неоштећени.

И поред свих мјера предрострожности, хаљина је ипак уништена. Фотографија прије и послије Мет Гале открива да је подерана, материјал се раширио и кристали су на појединим мјестима испали и текстура и квалитет Боб Макијвог рада више нису исти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана