Pojavio se dokaz da je Kim Kardašijan unakazila haljinu Merilin Monro

Blic
Foto: PageSix

Kim Kardašijan bila je odlučna u namjeri da se na ovogodišnjoj Met Gali održanoj u maju pojavi u kultnoj toaleti legendarne Merilin Monro.

Iako je za potrebe haljine drastično izgubila na kilaži, i iako je Muzej "Ripley’s Belive It Or Not' Belive", koji je otkupio modni unikat 2016. za 4,8 miliona dolara i čuvao pod posebnim uslovima - na temperaturi od 68 stepeni i vlažnosti vazduha od 40 do 50 procenata, u dogovoru s rijaliti zvezdom učinio sve da se ne ošteti - haljina je zvanično uništena.

TV zvijezda Kim Kardašijan šetala je crvenim tepihom Met Gale u nezaboravnoj svjetlucavoj haljini koju je Merilin Monro nosila 19. maja 1962. godine na proslavi 45. rođendana tadašnjeg američkog predsjednika Džona F. Kenedija.

Haljina koja je duo pop-kulturne istorije i koju nazivaju "nacionalnim blagom", poslije Met Gale ne izgleda više isto.

Kako se u međuvremenu saznalo, Kim Kardašijan haljinu nije mogla da zakopča, pa je ostala raskopčana na leđima i vodilo se računa da materijal i kristali ostanu neoštećeni.

I pored svih mjera predrostrožnosti, haljina je ipak uništena. Fotografija prije i poslije Met Gale otkriva da je poderana, materijal se raširio i kristali su na pojedinim mjestima ispali i tekstura i kvalitet Bob Makijvog rada više nisu isti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana