Плејбојева вила као секташки култ - Холи Медисон: “Мислиле смо да је Хеф фин човјек”

Г.С.
Плејбојева вила као секташки култ - Холи Медисон: “Мислиле смо да је Хеф фин човјек”

Најпознатија бивша дјевојка Хјуа Хефнера, Холи Медисон (42) наставља да открива детаље о времену које је провела у Плејбојевој вили, у оквиру предстојећег документарног серијала “Secret of Playboy”.

У новом снимку документарца, који ће премијерно бити приказан 24. јануара, Медисон је вилу, у којој је живјела од 2001. до 2008. године, упоредила са култом.

“Сви смо били на неки начин заведени и од нас се очекивало да мислимо о Хефу као о стварно добром момку. Размишљале да није онако како га представљају у медијима - он је фин човјек”, испричала је Медисон.

Рекла је да се осјећала “заробљено”, оптужујући Хефнера да им је ограничавао приступ било коме и било чему ван виле.

“Тамо је било лако бити изолован од спољашњег свијета. Имале смо полицијски час у 9:00, речено нам је да нам нико не долази. Није нам било дозвољено да напустимо вилу осим у случају породичног празника”.

У другом снимку објављеном прошлог мјесеца, Медисон је детаљније описала токсичну атмосферу у вили, испричавши како је Хефнер наводно реаговао када је одлучила да се ошиша без његове дозволе.

“Мислим да је прошло отприлике шест мјесеци када сам се сломила под тим притиском што морам да изгледам као све остале”, признала је она. Када је стигла кући након што је промјенила изглед, Медисон тврди да је Хефнер викао на њу и рекао да због тога изгледа “старо и јефтино”.

Бивша Плејбојева зечица отворено је причала и о првој ноћи коју је провела са Хјуом у вили, током гостовања у подкасту “Power: Hugh Hefner”, у децембру прошле године.

Након што се придружила Хефнеру и његовом друштву на једној журци у клубу, сви заједно су отишли у вилу, гдје се десило оно, како Холи каже, на шта није била спремна.

“Иако сам знала да то неће бити традиционалан први састанак, нисам ни очекивала да ћемо нуижно имати секс те ноћи”, рекла је Медисон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана