Plejbojeva vila kao sektaški kult - Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovjek”

G.S.
Plejbojeva vila kao sektaški kult - Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovjek”

Najpoznatija bivša djevojka Hjua Hefnera, Holi Medison (42) nastavlja da otkriva detalje o vremenu koje je provela u Plejbojevoj vili, u okviru predstojećeg dokumentarnog serijala “Secret of Playboy”.

U novom snimku dokumentarca, koji će premijerno biti prikazan 24. januara, Medison je vilu, u kojoj je živjela od 2001. do 2008. godine, uporedila sa kultom.

“Svi smo bili na neki način zavedeni i od nas se očekivalo da mislimo o Hefu kao o stvarno dobrom momku. Razmišljale da nije onako kako ga predstavljaju u medijima - on je fin čovjek”, ispričala je Medison.

Rekla je da se osjećala “zarobljeno”, optužujući Hefnera da im je ograničavao pristup bilo kome i bilo čemu van vile.

“Tamo je bilo lako biti izolovan od spoljašnjeg svijeta. Imale smo policijski čas u 9:00, rečeno nam je da nam niko ne dolazi. Nije nam bilo dozvoljeno da napustimo vilu osim u slučaju porodičnog praznika”.

U drugom snimku objavljenom prošlog mjeseca, Medison je detaljnije opisala toksičnu atmosferu u vili, ispričavši kako je Hefner navodno reagovao kada je odlučila da se ošiša bez njegove dozvole.

“Mislim da je prošlo otprilike šest mjeseci kada sam se slomila pod tim pritiskom što moram da izgledam kao sve ostale”, priznala je ona. Kada je stigla kući nakon što je promjenila izgled, Medison tvrdi da je Hefner vikao na nju i rekao da zbog toga izgleda “staro i jeftino”.

Bivša Plejbojeva zečica otvoreno je pričala i o prvoj noći koju je provela sa Hjuom u vili, tokom gostovanja u podkastu “Power: Hugh Hefner”, u decembru prošle godine.

Nakon što se pridružila Hefneru i njegovom društvu na jednoj žurci u klubu, svi zajedno su otišli u vilu, gdje se desilo ono, kako Holi kaže, na šta nije bila spremna.

“Iako sam znala da to neće biti tradicionalan prvi sastanak, nisam ni očekivala da ćemo nuižno imati seks te noći”, rekla je Medison.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Sahranjen Vidoje Ristović
Sahranjen Vidoje Ristović
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana