Пјевачицу вјереник још једном запросио и то у теретани

Агенције
Пјевачицу вјереник још једном запросио и то у теретани

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез поновно је рекла “да” некадашњем играчу бејзбола Алексу Родригезу.

Иако ју је он запросио још у марту на Бахамима и то прстеном од милион долара, чини се да једном није био довољно па је одлучио да понови просидбу. Овога пута објавио је и снимак просидбе.

Алекс је на свом Инстаграму подјелио видео у коме он и Џенифер заједно вјежбају у теретани и у коме је он знојав и с њеном познатом шљокичастом чашом у руци поновно питао да се уда за њега. Џеј Ло је, наравно, опет пристала, а услиједила је лавина коментара одушевљених обожаватеља који су се сложили око тога да су њих двоје најслађи и најзаљубљенији познати пар.

И док се другој просидби нито није надао, сви жељно ишчекују њихово вјенчање о коме се још увијек ништа не зна, осим да је Џенифер позвала све своје бивше, што је у једном интервјуу открио Алекс.

Иначе, она иза себе има три пропала брака и једну пропалу вјеридбу, док је он такође већ једном био у браку. Џеј Ло је од 1997. до 1998. године била у браку с глумцем Ојанијем Нумом, затим са Крисом Џадом од 2001. до 2002. године и са пјевачем Марк Ентонијем од 2004. до 2014. године с којим је добила и близанце Ему и Макса, подсјећа index.hr. Двије године била је вјерена и за глумца Бена Афлека са којим ипак није ступила у брак. Алекс је од 2002. до 2008. године био у браку са Синтијом Скуртис са којом има двије ћерке, Наташу и Елу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана