Pjevačicu vjerenik još jednom zaprosio i to u teretani

Agencije
Pjevačicu vjerenik još jednom zaprosio i to u teretani

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez ponovno je rekla “da” nekadašnjem igraču bejzbola Aleksu Rodrigezu.

Iako ju je on zaprosio još u martu na Bahamima i to prstenom od milion dolara, čini se da jednom nije bio dovoljno pa je odlučio da ponovi prosidbu. Ovoga puta objavio je i snimak prosidbe.

Aleks je na svom Instagramu podjelio video u kome on i Dženifer zajedno vježbaju u teretani i u kome je on znojav i s njenom poznatom šljokičastom čašom u ruci ponovno pitao da se uda za njega. Džej Lo je, naravno, opet pristala, a uslijedila je lavina komentara oduševljenih obožavatelja koji su se složili oko toga da su njih dvoje najslađi i najzaljubljeniji poznati par.

I dok se drugoj prosidbi nito nije nadao, svi željno iščekuju njihovo vjenčanje o kome se još uvijek ništa ne zna, osim da je Dženifer pozvala sve svoje bivše, što je u jednom intervjuu otkrio Aleks.

Inače, ona iza sebe ima tri propala braka i jednu propalu vjeridbu, dok je on takođe već jednom bio u braku. Džej Lo je od 1997. do 1998. godine bila u braku s glumcem Ojanijem Numom, zatim sa Krisom Džadom od 2001. do 2002. godine i sa pjevačem Mark Entonijem od 2004. do 2014. godine s kojim je dobila i blizance Emu i Maksa, podsjeća index.hr. Dvije godine bila je vjerena i za glumca Bena Afleka sa kojim ipak nije stupila u brak. Aleks je od 2002. do 2008. godine bio u braku sa Sintijom Skurtis sa kojom ima dvije ćerke, Natašu i Elu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana