Пjевачица открила како је избjегла силовање

Агенције
Пjевачица открила како је избjегла силовање

Сексуални напад је нешто што се дешава многим дjевојкама, али мало која од њих је спремна да о томе јавно говори.

Бебе Реџа испричала је о непријатној ситуацији која јој се десила у салону једног познатог продуцента кога није хтjела да именује.

“Чула сам разне ствари о њему и његовој прошлости и просто нисам више могла да издржим. Осjетила сам као да ћу бити силована. Кришом сам себи позвала такси из кабине за снимање која је била затворена и побjегла сам одатле”, рекла је она.

Реџа (30) се присjетила искуства које је имала са славним продуцентом који јој је наводно масирао стопала када је ушао у студио.

“Једном је покушао да иде изнад мојих кољена и био је груб. Склонила сам стопала од њега, а он је рекао да ће да ради шта год му падне на памет. Ја сам одгајана да никада никоме не дозвољавам да дира моје тијело без моје дозволе и жеље”, рекла је она.

У искреној исповијести открила је како су јој људи из индустрије тражили да смрша 9 килограма када се пријавила да снима пјесму.

“У то вријеме била сам ситна, имала сам 59 килограма. То ме је потпуно уништило и било ми је стално хладно”, испричала је.

Реџа је испричала да се изгладњивала прије снимања неког спота и да јој је једном приликом један од креативних директора рекао да није довољно смршала, пише Индепендент. Пјевачица је имала почетком године и окршај са модним дизајнерима који нису хтјели да је обуку за додјелу Греми награда јер је она “превише велика”.

“Осјетила сам се јако, јако лоше. Као да сам смеће. Помислила сам у себи како је све то обична глупост”, испричала је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана