Pjevačica otkrila kako je izbjegla silovanje

Agencije
Pjevačica otkrila kako je izbjegla silovanje

Seksualni napad je nešto što se dešava mnogim djevojkama, ali malo koja od njih je spremna da o tome javno govori.

Bebe Redža ispričala je o neprijatnoj situaciji koja joj se desila u salonu jednog poznatog producenta koga nije htjela da imenuje.

“Čula sam razne stvari o njemu i njegovoj prošlosti i prosto nisam više mogla da izdržim. Osjetila sam kao da ću biti silovana. Krišom sam sebi pozvala taksi iz kabine za snimanje koja je bila zatvorena i pobjegla sam odatle”, rekla je ona.

Redža (30) se prisjetila iskustva koje je imala sa slavnim producentom koji joj je navodno masirao stopala kada je ušao u studio.

“Jednom je pokušao da ide iznad mojih koljena i bio je grub. Sklonila sam stopala od njega, a on je rekao da će da radi šta god mu padne na pamet. Ja sam odgajana da nikada nikome ne dozvoljavam da dira moje tijelo bez moje dozvole i želje”, rekla je ona.

U iskrenoj ispovijesti otkrila je kako su joj ljudi iz industrije tražili da smrša 9 kilograma kada se prijavila da snima pjesmu.

“U to vrijeme bila sam sitna, imala sam 59 kilograma. To me je potpuno uništilo i bilo mi je stalno hladno”, ispričala je.

Redža je ispričala da se izgladnjivala prije snimanja nekog spota i da joj je jednom prilikom jedan od kreativnih direktora rekao da nije dovoljno smršala, piše Independent. Pjevačica je imala početkom godine i okršaj sa modnim dizajnerima koji nisu htjeli da je obuku za dodjelu Gremi nagrada jer je ona “previše velika”.

“Osjetila sam se jako, jako loše. Kao da sam smeće. Pomislila sam u sebi kako je sve to obična glupost”, ispričala je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana