Пјевачица нема лијепе ријечи за предсједника: “Чини се да је најболесније биће”

Агенције
Пјевачица нема лијепе ријечи за предсједника: “Чини се да је најболесније биће”

У исцрпном разговору за магазин “Вог” (Vogue), у коме је говорила о својим модним и музичким подвизима, пјевачица Ријана прокоментарисала је и америчког предсједника Доналда Трампа рекавши како се чини да је он ментално најболесније људско биће у Америци.

Наиме, Ријана је више пута јавно прозвала Трампа. Када је амерички лидер недавну масовну пуцњаву у Ел Пасу назвао чином кукавичлука који је резултат менталних проблема, пјевачица му је одговорила да погрешно спелује тероризам.

“Људи се убијају ратним оружјем које легално набављају. Ово једноставно није нормално. То никада не би требало да буде нормално. А чињеница да је то класификовано као нешто другачије због боје њихове коже? То је шамар у лице. Потпуно је расистички. Ставите Арапе са истим оружјем у тај исти Волмарт у Ел Пасу и нема шансе да би Трамп тамо сједио и говорио у јавности о менталним проблемима. Чини се да је предсједник тренутно ментално најболесније људско биће у Америци”, рекла је Ријана.

Када је новинар прошле године твитовао да је Ријанина пјесма “Please Don’t Stop the Music” одјекивала на Трамповом митингу, чувена Рири је тада одговорила са: “Неће још дуго...”

На питање “Вога” да ли је истина да је одбила полувријеме “Супер боула” у знак солидарности са играчем Колином Кеперником, пјевачица је рекла: “Апсолутно”.

“Једноставно то нисам могла да урадим. Постоје ствари са којима се уопште не слажем”, рекла је Ријана.

Подсјећамо, Кеперник је прије двије године одбио да устане током интонирања химне уочи припремне утакмице против “Грин беја”. Тада је заједно с двојицом саиграча заједно клекнуо на терен и тако изразио протест, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана