Pjevačica nema lijepe riječi za predsjednika: “Čini se da je najbolesnije biće”

Agencije
Pjevačica nema lijepe riječi za predsjednika: “Čini se da je najbolesnije biće”

U iscrpnom razgovoru za magazin “Vog” (Vogue), u kome je govorila o svojim modnim i muzičkim podvizima, pjevačica Rijana prokomentarisala je i američkog predsjednika Donalda Trampa rekavši kako se čini da je on mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi.

Naime, Rijana je više puta javno prozvala Trampa. Kada je američki lider nedavnu masovnu pucnjavu u El Pasu nazvao činom kukavičluka koji je rezultat mentalnih problema, pjevačica mu je odgovorila da pogrešno speluje terorizam.

“Ljudi se ubijaju ratnim oružjem koje legalno nabavljaju. Ovo jednostavno nije normalno. To nikada ne bi trebalo da bude normalno. A činjenica da je to klasifikovano kao nešto drugačije zbog boje njihove kože? To je šamar u lice. Potpuno je rasistički. Stavite Arape sa istim oružjem u taj isti Volmart u El Pasu i nema šanse da bi Tramp tamo sjedio i govorio u javnosti o mentalnim problemima. Čini se da je predsjednik trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi”, rekla je Rijana.

Kada je novinar prošle godine tvitovao da je Rijanina pjesma “Please Don’t Stop the Music” odjekivala na Trampovom mitingu, čuvena Riri je tada odgovorila sa: “Neće još dugo...”

Na pitanje “Voga” da li je istina da je odbila poluvrijeme “Super boula” u znak solidarnosti sa igračem Kolinom Kepernikom, pjevačica je rekla: “Apsolutno”.

“Jednostavno to nisam mogla da uradim. Postoje stvari sa kojima se uopšte ne slažem”, rekla je Rijana.

Podsjećamo, Kepernik je prije dvije godine odbio da ustane tokom intoniranja himne uoči pripremne utakmice protiv “Grin beja”. Tada je zajedno s dvojicom saigrača zajedno kleknuo na teren i tako izrazio protest, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana