Пирс Броснан: Вријеме да Бонда глуми жена

Агенције
Пирс Броснан: Вријеме да Бонда глуми жена

Јубиларни 25. филм о тајном агенту 007 “Но Тиме То Дие” премијерно ће бити приказан сљедеће године, а поменути наставак биће посљедњи у низу у којем ће Бонда тумачити Данијел Крејг (уједно и пети по реду), а већ се неко вријеме спомињу имена која би могла да га наслиједе и којима би Крејг требало да преда пиштољ.

Том Харди, Идрис Елба, Том Хидлстон, Ричард Маден, па чак и пјевач Хари Стајлс, спомињу се као нови Бондови, али на листу се тихо и без превелике буке угурала и једна жена - Лашана Линч.

Да је право вријеме да тајног агента почне да глуми жена рекао је и сам Пирс Броснан, легендарни Бонд. Репортер, легендарни Бонд Пирц Броснан, изјавио је да подржава настојања да жена почне нову еру агента 007.

- Довољно смо гледали како то мушкарци раде у посљедњих 40 година. Макните се, момци, и дајте женама мјеста. Мислим да би то могло бити стимулишуће и узбудљиво - рекао је Броснан, који мисли да се то ипак неће догодити тако скоро, барем не док је ангажован продукцијски двојац Броколи - Вилсон.

Он се осврнуо на изјаву Броколијеве, у којој је наглашено да је Бонд искључиво лик који може да игра мушкарац.

- Написан је као мушки лик и вјероватно ће тако и остати. То је у реду. Не треба све мушке ликове да претворимо у женске. Боље је да створимо више женских ликова и неке друге приче за њих - рекла је Броколијева.

Нови Бонд би на великом платну требало да буде премијерно приказан сљедеће године, а уз Данијела Крејга као Бонда, главног негативца глумиће Рами Малек. У осталим улогама биће Рејф Фајнс, Рори Кинеар, Наоми Херис и други.

Продуценткиња филма је раније најавила да овај наставак почиње приказом Бонда као пензионисаног агента који ужива у самоћи.

Још се не зна ко ће радити на новој Бондовој теми, али шушка се да би тај задатак могао бити повјерен Еду Ширану, те постоји могућност да он сними нову насловну пјесму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана