Pirs Brosnan: Vrijeme da Bonda glumi žena

Agencije
Pirs Brosnan: Vrijeme da Bonda glumi žena

Jubilarni 25. film o tajnom agentu 007 “No Time To Die” premijerno će biti prikazan sljedeće godine, a pomenuti nastavak biće posljednji u nizu u kojem će Bonda tumačiti Danijel Krejg (ujedno i peti po redu), a već se neko vrijeme spominju imena koja bi mogla da ga naslijede i kojima bi Krejg trebalo da preda pištolj.

Tom Hardi, Idris Elba, Tom Hidlston, Ričard Maden, pa čak i pjevač Hari Stajls, spominju se kao novi Bondovi, ali na listu se tiho i bez prevelike buke ugurala i jedna žena - Lašana Linč.

Da je pravo vrijeme da tajnog agenta počne da glumi žena rekao je i sam Pirs Brosnan, legendarni Bond. Reporter, legendarni Bond Pirc Brosnan, izjavio je da podržava nastojanja da žena počne novu eru agenta 007.

- Dovoljno smo gledali kako to muškarci rade u posljednjih 40 godina. Maknite se, momci, i dajte ženama mjesta. Mislim da bi to moglo biti stimulišuće i uzbudljivo - rekao je Brosnan, koji misli da se to ipak neće dogoditi tako skoro, barem ne dok je angažovan produkcijski dvojac Brokoli - Vilson.

On se osvrnuo na izjavu Brokolijeve, u kojoj je naglašeno da je Bond isključivo lik koji može da igra muškarac.

- Napisan je kao muški lik i vjerovatno će tako i ostati. To je u redu. Ne treba sve muške likove da pretvorimo u ženske. Bolje je da stvorimo više ženskih likova i neke druge priče za njih - rekla je Brokolijeva.

Novi Bond bi na velikom platnu trebalo da bude premijerno prikazan sljedeće godine, a uz Danijela Krejga kao Bonda, glavnog negativca glumiće Rami Malek. U ostalim ulogama biće Rejf Fajns, Rori Kinear, Naomi Heris i drugi.

Producentkinja filma je ranije najavila da ovaj nastavak počinje prikazom Bonda kao penzionisanog agenta koji uživa u samoći.

Još se ne zna ko će raditi na novoj Bondovoj temi, ali šuška se da bi taj zadatak mogao biti povjeren Edu Širanu, te postoji mogućnost da on snimi novu naslovnu pjesmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana