Овом пороку нису одољели познати

Б92
Овом пороку нису одољели познати

Иако се чини да су савршени и да немају мане, познате свјетске фаце и те како имају пороке у којима уживају.

Алкохол, дрога, као и велики број партнера само су неки од порока којима славни нису одољели. Један од порока којем у задњих неколико година прибјегава “обичан свијет”, али и све више познатих и славних јесте коцкање.

Једина разлика између њиховог и “нашег” коцкања је у вриједности улога. Ово су неке од најпознатијих личности које воле да се коцкају.

Холивудски глумац Бен Афлек важи за једног од највећих љубитеља коцке, али и искусног играча. Најбољи је у “блекџеку” и покеру, па су му многи због тога предложили да се, сем у глуми и режији, окуша и као професионални играч покера.

Бен Афлек је 2001. године ишао на одвикавање од зависности од коцкања, које га ипак није предуго држало даље од стола за покер.

Спекулише се да је Афлек био домаћин чувених покерашких вечери у елитном клубу “Гранд Хавана рум” на Беверли Хилсу 2003. године, на којима су многи, укључујући и њега самог, губили огромне своте новца, а јавна је тајна да је Бен у само једној руци изгубио невјероватних 400.000 долара.

И чувени спортиста Мајкл Џордан воли да се коцка, а то потврђује и прича да је током Олимпијских игара у Барселони 1992. године у казинима играо покер до јутра, што се није допало људима који су од њега очекивали да буде одморан за сваку утакмицу и осигура им злато. Познато је да се Мајкл кладио и са својим саиграчима коме ће првом стићи пртљаг на аеродрому.

НБА звезда Чарлс Баркли једна је од ријетких познатих личности која је јавно признала да ужива у играма на срећу. Након што је изгубио преко 10 милиона долара, популарна кошаркашка звијезда изјавио је како има проблем са коцкањем, али да му тај вид забаве причињава задовољство и да не жели да се одрекне свог уживања.

 

Главни глумац чувеног Спајдермена Тоби Мегвајер такође је познат по својој страсти према казину. Он ужива у игрању Тексас холдинга, а овај млади глумац умио је да за једно вече освоји и преко 300.000 долара у тајним партијама које је играо у казинима у Лос Анђелесу и Њујорку. Један од његових “учитеља” изјавио је како је Тоби зарадио преко 10 милиона долара од свог “хобија”.

И један од најбогатијих спортиста на свијету, професионални голф играч Тајгер Вудс, чије се богатство процијењује на више од 600 милиона долара, често одлази у казино.

Поред веома успјешне спортске каријере, познат је и по бројним љубавним аферама, а спада у страственог играча блекџека, коме је одобрен лимит од 250.000 долара по једној руци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана