Ovom poroku nisu odoljeli poznati

B92
Ovom poroku nisu odoljeli poznati

Iako se čini da su savršeni i da nemaju mane, poznate svjetske face i te kako imaju poroke u kojima uživaju.

Alkohol, droga, kao i veliki broj partnera samo su neki od poroka kojima slavni nisu odoljeli. Jedan od poroka kojem u zadnjih nekoliko godina pribjegava “običan svijet”, ali i sve više poznatih i slavnih jeste kockanje.

Jedina razlika između njihovog i “našeg” kockanja je u vrijednosti uloga. Ovo su neke od najpoznatijih ličnosti koje vole da se kockaju.

Holivudski glumac Ben Aflek važi za jednog od najvećih ljubitelja kocke, ali i iskusnog igrača. Najbolji je u “blekdžeku” i pokeru, pa su mu mnogi zbog toga predložili da se, sem u glumi i režiji, okuša i kao profesionalni igrač pokera.

Ben Aflek je 2001. godine išao na odvikavanje od zavisnosti od kockanja, koje ga ipak nije predugo držalo dalje od stola za poker.

Spekuliše se da je Aflek bio domaćin čuvenih pokeraških večeri u elitnom klubu “Grand Havana rum” na Beverli Hilsu 2003. godine, na kojima su mnogi, uključujući i njega samog, gubili ogromne svote novca, a javna je tajna da je Ben u samo jednoj ruci izgubio nevjerovatnih 400.000 dolara.

I čuveni sportista Majkl Džordan voli da se kocka, a to potvrđuje i priča da je tokom Olimpijskih igara u Barseloni 1992. godine u kazinima igrao poker do jutra, što se nije dopalo ljudima koji su od njega očekivali da bude odmoran za svaku utakmicu i osigura im zlato. Poznato je da se Majkl kladio i sa svojim saigračima kome će prvom stići prtljag na aerodromu.

NBA zvezda Čarls Barkli jedna je od rijetkih poznatih ličnosti koja je javno priznala da uživa u igrama na sreću. Nakon što je izgubio preko 10 miliona dolara, popularna košarkaška zvijezda izjavio je kako ima problem sa kockanjem, ali da mu taj vid zabave pričinjava zadovoljstvo i da ne želi da se odrekne svog uživanja.

 

Glavni glumac čuvenog Spajdermena Tobi Megvajer takođe je poznat po svojoj strasti prema kazinu. On uživa u igranju Teksas holdinga, a ovaj mladi glumac umio je da za jedno veče osvoji i preko 300.000 dolara u tajnim partijama koje je igrao u kazinima u Los Anđelesu i Njujorku. Jedan od njegovih “učitelja” izjavio je kako je Tobi zaradio preko 10 miliona dolara od svog “hobija”.

I jedan od najbogatijih sportista na svijetu, profesionalni golf igrač Tajger Vuds, čije se bogatstvo procijenjuje na više od 600 miliona dolara, često odlazi u kazino.

Pored veoma uspješne sportske karijere, poznat je i po brojnim ljubavnim aferama, a spada u strastvenog igrača blekdžeka, kome je odobren limit od 250.000 dolara po jednoj ruci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana