Ово је реакција скромног ветерана након што му је Dwayne Johnson поклонио аутомобил

ГС
Foto: klix.ba

Dwayne Johnson разњежио је пратитеље својим доброћудним гестом када је скромном ветерану на поклон дао властити камионет.

Чувени "The Rock" навикао нас је да има велико срце, а видео којег је подијелио на Инстаграму приказује реакцију ветерана која је одушевила све који су га погледали.

Када је схватио шта се дешава ветеран је у сузама пао на кољена, а затим је притрчао у снажан загрљај холивудској звијезди.

Глумац објашњава како је на специјалној пројекцији свог новог филма "Red Notice" хтио урадити нешто велико и незаборавно за једног од његових обожаватеља. Испочетка је хтио поклонити Porsche Taucan којег је возио у новом филму, но када се из компаније нису сложили, одлучио је да поклони властити камионет.

Прикупио је што више информација о публици и међу свима њима изабрао Оскара.

"Оскарова прича веома ме дирнула. Он је скромни ветеран морнарице, персонални тренер, лидер у својој цркви. Брине о својој 75-годишњој мајци и пружа подршку за женама које су жртве насиља у породици. Он је јединствено биће", рекао је Johnson.

"Рекао сам му - сада иди одавде и уживај у свом новом камионету", додао је.

"Загрлити ову величину од глумца вриједи као хиљаду аутомобила", рекао је Оскар када је дошао себи.

"Немогуће! Сав сам у сузама", "Ти знаш како дирнути човјека", "Свака част брате", Велики човјек њежног срца", "Ово је задивљујуће", само су неки од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана