Ovo je reakcija skromnog veterana nakon što mu je Dwayne Johnson poklonio automobil

GS
Foto: klix.ba

Dwayne Johnson raznježio je pratitelje svojim dobroćudnim gestom kada je skromnom veteranu na poklon dao vlastiti kamionet.

Čuveni "The Rock" navikao nas je da ima veliko srce, a video kojeg je podijelio na Instagramu prikazuje reakciju veterana koja je oduševila sve koji su ga pogledali.

Kada je shvatio šta se dešava veteran je u suzama pao na koljena, a zatim je pritrčao u snažan zagrljaj holivudskoj zvijezdi.

Glumac objašnjava kako je na specijalnoj projekciji svog novog filma "Red Notice" htio uraditi nešto veliko i nezaboravno za jednog od njegovih obožavatelja. Ispočetka je htio pokloniti Porsche Taucan kojeg je vozio u novom filmu, no kada se iz kompanije nisu složili, odlučio je da pokloni vlastiti kamionet.

Prikupio je što više informacija o publici i među svima njima izabrao Oskara.

"Oskarova priča veoma me dirnula. On je skromni veteran mornarice, personalni trener, lider u svojoj crkvi. Brine o svojoj 75-godišnjoj majci i pruža podršku za ženama koje su žrtve nasilja u porodici. On je jedinstveno biće", rekao je Johnson.

"Rekao sam mu - sada idi odavde i uživaj u svom novom kamionetu", dodao je.

"Zagrliti ovu veličinu od glumca vrijedi kao hiljadu automobila", rekao je Oskar kada je došao sebi.

"Nemoguće! Sav sam u suzama", "Ti znaš kako dirnuti čovjeka", "Svaka čast brate", Veliki čovjek nježnog srca", "Ovo je zadivljujuće", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana