Ово је нови дечко Ким Кардашијан

ГС
Foto: инстаграм

Ријалити звијезда Ким Кардашијан (41) и комичар Пит Дејвидсон (28) званично су у вези и више не крију да су заљубљени "до ушију".

Иако се није званично развела од репера Кањеа Веста, Кардашијанка је упловила у везу са Питом. Медији су мјесецима уназад нагађали о њиховој романси, а сада је све јасно, када су Ким и Пит усликани у присном односу.

Комичар и ријалити звијезда "ухваћени" су током шетње док су се држали за руке, осмјехивали и размјењивали заљубљене погледе, дан након Питовог 28. рођендана који су провели заједно.

Међутим, и поред онога што виде на сликама, многи и даље не прихватају ову чињеницу. Истичу - он баш не иде уз њу.

"Гледам, али не вјерујем", "Затечен и шокиран, то сам", "Прелијеп начин да потврде везу", "Не скидају осмјех са лица, види се да су пресрећни", "Прелијеп су пар, нисам вјеровао да су заједно, сада је све јасно", "Не знам коме су они складан пар", "Једва чекам Кањеову реакцију на Твиттеру", "Предивни су", "Заљубљени су до ушију", помјешани су коментари.

Подсјетимо, недавно, током епизоде СНЛ-а пао је први јавни пољубац између Пита и Ким. Међу бројним другим скечевима припремили су и комичну верзију Аладина и Јасмин на летећем тепиху, а на крају скеча су се и пољубили.

Након тог тренутка су се медији расписали о њиховој романси, а они су им убрзо дали и материјала за то. Прошле недјеље су "ухваћени" током дејта на Knott’s Scary Farm, калифорнијском тематском парку за ноћ вјештица. Тамо су ишли на воз смрти, а док су се спуштали су се држали за руке.

Иначе, прва славна дјевојка коју је Дејвидсон имао била је пјевачка мега звијезда Аријана Гранде. Уједно је то био и његов најозбиљнији однос јер се пар и вјерио. Међутим, то је кратко трајало, пјевачица је раскинула након чега је комичар дуго и поприлично отворено и јавно патио за њом.

Након тога су га виђали с Кајел Куочо из "Теорије великог праска", затим Кејт Бекинсејл, онда и с Кајом Гербер, кћерком Синди Крафод.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана