Ovo je novi dečko Kim Kardašijan

GS
Foto: instagram

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (41) i komičar Pit Dejvidson (28) zvanično su u vezi i više ne kriju da su zaljubljeni "do ušiju".

Iako se nije zvanično razvela od repera Kanjea Vesta, Kardašijanka je uplovila u vezu sa Pitom. Mediji su mjesecima unazad nagađali o njihovoj romansi, a sada je sve jasno, kada su Kim i Pit uslikani u prisnom odnosu.

Komičar i rijaliti zvijezda "uhvaćeni" su tokom šetnje dok su se držali za ruke, osmjehivali i razmjenjivali zaljubljene poglede, dan nakon Pitovog 28. rođendana koji su proveli zajedno.

Međutim, i pored onoga što vide na slikama, mnogi i dalje ne prihvataju ovu činjenicu. Ističu - on baš ne ide uz nju.

"Gledam, ali ne vjerujem", "Zatečen i šokiran, to sam", "Prelijep način da potvrde vezu", "Ne skidaju osmjeh sa lica, vidi se da su presrećni", "Prelijep su par, nisam vjerovao da su zajedno, sada je sve jasno", "Ne znam kome su oni skladan par", "Jedva čekam Kanjeovu reakciju na Tvitteru", "Predivni su", "Zaljubljeni su do ušiju", pomješani su komentari.

Podsjetimo, nedavno, tokom epizode SNL-a pao je prvi javni poljubac između Pita i Kim. Među brojnim drugim skečevima pripremili su i komičnu verziju Aladina i Jasmin na letećem tepihu, a na kraju skeča su se i poljubili.

Nakon tog trenutka su se mediji raspisali o njihovoj romansi, a oni su im ubrzo dali i materijala za to. Prošle nedjelje su "uhvaćeni" tokom dejta na Knott’s Scary Farm, kalifornijskom tematskom parku za noć vještica. Tamo su išli na voz smrti, a dok su se spuštali su se držali za ruke.

Inače, prva slavna djevojka koju je Dejvidson imao bila je pjevačka mega zvijezda Arijana Grande. Ujedno je to bio i njegov najozbiljniji odnos jer se par i vjerio. Međutim, to je kratko trajalo, pjevačica je raskinula nakon čega je komičar dugo i poprilično otvoreno i javno patio za njom.

Nakon toga su ga viđali s Kajel Kuočo iz "Teorije velikog praska", zatim Kejt Bekinsejl, onda i s Kajom Gerber, kćerkom Sindi Krafod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana