Ово је наводно жена због које се Џенан Лончаревић разводи

ГС
Foto: Инстаграм

Пјевач Џенан Лончаревић разводи се послије 25 година брака од супруге Самире, а како је "Телеграф" сазнао, он већ око 15 година живи са дугом женом у Београду.

Наиме, Лончаревић је посљедњих 15 година, од када живи са својом другом изабраницом, не толико често одлазио код супруге у родно Пријепоље, гдје она живи са дјецом.

Сада, Самира ту живи са једним од синова, пошто други студира у другом граду.

Како је рекао извор "Телеграфа", када је снимљен са овом женом Лончаревић је своју закониту супругу убјеђивао да му је то - сарадница. Самира му је вјеровала.

Џенана и ову жену (име познато редакцији Телеграфа) је екипа "Папарацо лова" снимио заједно прије извјесног времена.

Подсјетимо, ожењени Џенан већ годинама живи са другом женом у Београду, открио је извор близак породици за "Телеграф.рс".

"Знам их, поготову њу од кад се родила. Живела је један живот који ја уопште нисам могла да схватим. Чувала је његову маму, дјецу, а он пјева, дође кад хоће, ради шта хоће. Он је прије пар година ухваћен са неком женом у Београду с којом живи већ 15 година, био је тај снимак. Он је своју жену успио да убиједи тада да му је то сарадница, а Самира му је вјеровала...", рекао је раније извор за поменути портал.

"Телеграф" је овим поводом покушао је да ступи у контакт са Лончаревићем, али до тренутка објављивања овог текста није одговарао на бројне позиве и поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана