Ovo je navodno žena zbog koje se Dženan Lončarević razvodi

GS
Foto: Instagram

Pjevač Dženan Lončarević razvodi se poslije 25 godina braka od supruge Samire, a kako je "Telegraf" saznao, on već oko 15 godina živi sa dugom ženom u Beogradu.

Naime, Lončarević je posljednjih 15 godina, od kada živi sa svojom drugom izabranicom, ne toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje, gdje ona živi sa djecom.

Sada, Samira tu živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u drugom gradu.

Kako je rekao izvor "Telegrafa", kada je snimljen sa ovom ženom Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubjeđivao da mu je to - saradnica. Samira mu je vjerovala.

Dženana i ovu ženu (ime poznato redakciji Telegrafa) je ekipa "Paparaco lova" snimio zajedno prije izvjesnog vremena.

Podsjetimo, oženjeni Dženan već godinama živi sa drugom ženom u Beogradu, otkrio je izvor blizak porodici za "Telegraf.rs".

"Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, djecu, a on pjeva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je prije par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspio da ubijedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je vjerovala...", rekao je ranije izvor za pomenuti portal.

"Telegraf" je ovim povodom pokušao je da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na brojne pozive i poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana