Ово је десет најлепших Српкиња по избору вјештачке интелигенције!

ГС
Foto: Курир.рс

Ана Ивановић, Наташа Беквалац и Бојана Новаковић три су најљепше познате Српкиње према анализи вјештачке интелигенције (АИ) доступној на интернету.

Теме за алате напредне технологије су неисцрпне, а нас је овог пута занимало ко су најљепше познате Српкиње према анализи АИ.

Тако су се у топ десет нашле спортисткиње, певачице и глумице, а сувјереним првим мјестом влада Ана Ивановић, пензионисана српска тенисерка и некада свјетски број један, која и дан-данас плијени љепотом и елеганцијом.

- Љепота је субјективна и може да варира од особе до особе. Међутим, ових десет жена из Србије је стекло препознатљивост због свог изгледа и талената до мог последњег ажурирања - написао нам је четбот, па додао:

- Имајте на уму да се перцепција љепоте може промијенити током времена и да су се од тада можда појавили нови таленти - навела је АИ.

Друго мјесто припало је „новосадској барбики“ Наташи Беквалац, а треће Бојани Новаковић - глумици која је рођена у Београду, али је одрастала у Аустралији и иза себе има много улога у холивудским остварењима.

Четврта и пета позиција припада пјевачицама - Јелени Карлеуши и Катарини Живковић.

Четбот за „малу од скандала“ наводи да је популарна пјевачица и некадашња чланица жирија такмичења „Звезде Гранда“и да је позната по свом смјелом стилу и харизматичној појави.

За Живковићеву пише да се, поред добре атмосфере коју прави на наступима и свог гласа, често помиње и због љепоте.

Шесто мјесто на овој ласкавој топ-листи освојила је манекенка, глумица и водитељка Нина Сеничар, која је током дуге и успјешне каријере пажњу јавности привукла и нестварном љепотом.

Седмо мјесто поносно заузима Александра Пријовић. Поред тога што је тренутно једна од најпопуларнијих пјевачица млађе генерације на нашој естради, она је, како пише четбот, „позната и по моћном гласу и изванредним наступима, а обожавана је и због своје љепоте“.

Осмо мјесто освојила је Сека Алексић, и то због свог доприноса музици и физичког изгледа, док је девето мјесто припало, поред побједнице Ане - Ивани Максимовић.

Четбот пише да је српска олимпијска вицешампионка у стрељаштву на бојном пољу и љепотица и звијер.

Последње, десето мјесто освојила је глумица Слобода Мићаловић.

Подсјетимо, вјештачка интелигенција (АИ) протеклих година напредује великом брзином, а у последњих неколико мјесеци њен развој је врло примјетан и код нас, а у свијету и да не говоримо, преноси Курир. 
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана