Џенифер Анистон оживљава култни филм

ГС
Џенифер Анистон оживљава култни филм

Култни филм “9 то 5” добија своју адаптацију и то под продуцентском палицом Џенифер Анистон и њене филмске партнерке Кристин Хан.

Оригинални филм “9 то 5” представља америчку култну сатиричну комедију из осамдесетих. Филм је режирао Колин Фигинс, а у главним улогама су се нашле Доли Партон, Џејн Фонда, и Лили Томлин.

Оне глуме три запослене жене које одлучују да се освете свом егоистичном шефу, ког глуми Дебни Колман. Овај филм изнједрио је истоимени ситком који се емитовао на АБЦ-у од 1982. до 1983. Партон, Томлин и Фонда су учествовале у документарном филму из 2022. “Still working 9 to 5” који се фокусира на утицај класичног филма 40 година касније, преноси ЦДМ.

Поред тога што је написала текст и музику за пјесму “9 до 5”, Доли Партон је написала музику и текст за истоимену музичку адаптацију која је номинована за чувену Тони награду.

Да ли ће радња остати иста, који новитети ће бити унијети и кога можемо очекивати у главним улогама? То су само нека од питања која за сада остају енигма. Остаје нам да се стрпимо и сачекамо филм.

Иначе, ово није први продуцентски подухват Џенифер Анистон.

Она продукцију потписује многим култним филмовима и серијама. Ту је серија “Mornig show” а на листи осталих серија и филмова нашли су се и: “Murder MMustery”, “Friends: The Reunion”, “Dumplan”, “The Yellow Birds”, “Cake and Life of Krime”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана