Српски пјевач удомио вучицу

GS
Foto: Facebook

Српски пјевач Пеђа Вујић, удомио је вучицу коју сада чува као кућног љубимца.

Вучици је дао име Милица, и она је права атракцију у његовом мјесту и нико је се не плаши, нити како Пеђа каже, за тим има потребе.

Он је сада за медије открио како је дошло до тога да удоми баш вучицу.

"Пре неколико година, мој брат Мики и ја отишли смо на Косово код неких наших пријатеља. Током седељке, у мало припитом стању уследила је прича 'Шта ћеш да ти брат поклони', а ја сам одговорио да хоћу правог вука - штене! Мислио сам да је то обична пијана прича, па сам и заборавио шта сам пожелео", шокирао је Вујић.

Потом је наставио да објашњава.

"Годину дана касније, штене ме је сачекало у Тетову. У том тренутку код куће сам имао два кавкасца и два шарпланинца. Пошто сам био фан култне серије 'Игра престола', прво сам хтео да се зове Нимерија, по јединој преживелој вучици у серијалу. Али онда гледам, па у Србији смо, зваће се вучица Милица", изјавио је Пеђа.

Фолкер је за крај додао:

"Па имали сте две сестре Камалу и Амалу одгајили их вукови, имали сте оног малог из Босне, одгајили га вукови, има још неколико случајева. Нигде нисам прочитао да су неког одгајили пси или друге сличне карниворе", истакао је фолкер за "Пинк", а преноси "б92".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана