Откривено како ће се звати кћерка Петра Граша и Хане: То име је хтјела и Данијела Мартиновић

ГС
Откривено како ће се звати кћерка Петра Граша и Хане: То име је хтјела и Данијела Мартиновић

Најпопуларнији брачни пар у Хрватској, Петар Грашо и Хана Хуљић Грашо чекају дјевојчицу, а сада се сазнало које ће јој име дати.

Петар Грашо и његова супруга Хана крајем јула требало би да постану родитељи дјевојчице, а судећи по сазнању РТЛ Еxклузива зваће се Алба.

Хани је термин 23. јула, а ако буде породила баш тај дан Петар неће бити на порођају јер тог датума наступа на Фусион фестивалу у Сплиту. И не само он, већ и свекар му Тончи, а чини се да ће породично славље бити потпуно јер је зет Иван арт директор фестивала.

Оно што је у цијелој причи још занимљивије је да је име које је одабрао брачни пар Грашо, управо оно име које је своме дјетету хтјела да да Петрова бивша Данијела Мартиновић. Наиме, она је за ИН Магазин 2014. године рекла да јој је највећа жеља да она и Петар постану родитељи те да су разговарали о именима за дјецу.

– Стварно тренутно највећа жеља у мом животу. Ево, истински се надамо да ћемо се врло брзо радовати. Син ће бити Тони, то се зна, по Петровом покојном деди, а за цурицу имамо два имена, или Луце, интересантно, потпуно су дијаметрално различита па ће се можда људи изненадити. Луце, зато што ми је то право далматинско и наше и моја покојна бака је била Луце, али кад сам чула име Алба, ја сам напросто остала тако узбуђена зато што Алба на италијанском значи зора, исто ми је то вишезначно, лијепо и необично, а опет нама блиско и другачије – говорила је Данијела прије осам година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана