Otkriveno kako će se zvati kćerka Petra Graša i Hane: To ime je htjela i Danijela Martinović

GS
Otkriveno kako će se zvati kćerka Petra Graša i Hane: To ime je htjela i Danijela Martinović

Najpopularniji bračni par u Hrvatskoj, Petar Grašo i Hana Huljić Grašo čekaju djevojčicu, a sada se saznalo koje će joj ime dati.

Petar Grašo i njegova supruga Hana krajem jula trebalo bi da postanu roditelji djevojčice, a sudeći po saznanju RTL Exkluziva zvaće se Alba.

Hani je termin 23. jula, a ako bude porodila baš taj dan Petar neće biti na porođaju jer tog datuma nastupa na Fusion festivalu u Splitu. I ne samo on, već i svekar mu Tonči, a čini se da će porodično slavlje biti potpuno jer je zet Ivan art direktor festivala.

Ono što je u cijeloj priči još zanimljivije je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome djetetu htjela da da Petrova bivša Danijela Martinović. Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za djecu.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lijepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije – govorila je Danijela prije osam godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana