Откривен узрок пожара у милионској вили Каре Делевињ

Г.С.
Откривен узрок пожара у милионској вили Каре Делевињ

У петак рано ујутро изгорио је дом глумице и манекенке Каре Делевињ у Лос Анђелесу. Кара у том тренутку није била код куће, јер се налази у Лондону, гдје се припрема за представу „Кабаре” на Вест Енду.

Њени родитељи су открили узрок пожара. Отац је на шитања представника медија рекао да је узрок пожара „електричне инсталације”, пише Е! Њуз. Он је рекао да је „нешто пало на далековод” услијед јаког ветра.

„Тамо јако дува ветар”, рекао је.

Њена мајка је открила да је Кара схрвана због трагедије.

„У тој кући је имала све, цијели свој живот”, рекла је мајка.

Ватрогасци су у вилу од седам милиона долара стигли мало прије четири сата ујутри и затекли велик пожар у задњем дијелу куће, који се брзо проширио на поткровље. У гашењу пожара, које је трајало дуже од два сата, учествовала су 94 ватрогасца, преноси Политика

Један од њих је повријеђен и превезен у болницу, а још једна особа је затражила помоћ због удисања дима. 

„Данас је моје срце сломљено. Не могу да вјерујем. Живот се може промијенити за трен ока. Цијените то што имате”, написала је манекенка на Инстаграму. 

Она је изразила је бригу за мачке које су током пожара биле у кући, али оне нису повређене.

Кара Делевињ је енглески модел и глумица. Рођена је пре 32 године у Лондону. Школу је напустила 2009. године, потписала уговор са агенцијом Сторм Манаџмент и освојила је титулу Модела године на Британским модним наградама 2012. и 2014. године. 

Њена каријера у моделингу почела је када ју је Кристофер Бејли из Барберија примјетио и ангажовао кампању прољеће/лето 2011. године.

Током 2012. године, Делевињ је прошетала пистама на Недељи моде у Њујорку за модне куће попут Џејсон Ву, Рег енд Боун, Такун, Дона Каран, Тори Барч и Оскар де ла Рента. Након тога је наступила на Лондонској недељи моде ексклузивно за Барбери, затим на Миланској недељи моде за Фенди, Трусарди, Москино, Блумарин, Дискверд2 и Долче и Габана, и на крају на Недељи моде у Паризу за Нина Ричи, Соња Рајкил, Кашарел, Стела Мекартни, Пол енд Џо, Кензо и Шанел. 

Ова сезона се сматра њеним пробојем, а Воуг Магазин ју је назвао својом „сезонском симпатијом”.

Поред моделовања, Кара је позната и по својим улогама у филмовима „Paper Towns” (2015), „Suicide Squad” (2016) и „Valerian and the City of a Thousand Planets” (2017).

Њено богатство се процењује на око 50 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана