Otkriven uzrok požara u milionskoj vili Kare Delevinj

G.S.
Otkriven uzrok požara u milionskoj vili Kare Delevinj

U petak rano ujutro izgorio je dom glumice i manekenke Kare Delevinj u Los Anđelesu. Kara u tom trenutku nije bila kod kuće, jer se nalazi u Londonu, gdje se priprema za predstavu „Kabare” na Vest Endu.

Njeni roditelji su otkrili uzrok požara. Otac je na šitanja predstavnika medija rekao da je uzrok požara „električne instalacije”, piše E! Njuz. On je rekao da je „nešto palo na dalekovod” uslijed jakog vetra.

„Tamo jako duva vetar”, rekao je.

Njena majka je otkrila da je Kara shrvana zbog tragedije.

„U toj kući je imala sve, cijeli svoj život”, rekla je majka.

Vatrogasci su u vilu od sedam miliona dolara stigli malo prije četiri sata ujutri i zatekli velik požar u zadnjem dijelu kuće, koji se brzo proširio na potkrovlje. U gašenju požara, koje je trajalo duže od dva sata, učestvovala su 94 vatrogasca, prenosi Politika

Jedan od njih je povrijeđen i prevezen u bolnicu, a još jedna osoba je zatražila pomoć zbog udisanja dima. 

„Danas je moje srce slomljeno. Ne mogu da vjerujem. Život se može promijeniti za tren oka. Cijenite to što imate”, napisala je manekenka na Instagramu. 

Ona je izrazila je brigu za mačke koje su tokom požara bile u kući, ali one nisu povređene.

Kara Delevinj je engleski model i glumica. Rođena je pre 32 godine u Londonu. Školu je napustila 2009. godine, potpisala ugovor sa agencijom Storm Manadžment i osvojila je titulu Modela godine na Britanskim modnim nagradama 2012. i 2014. godine. 

Njena karijera u modelingu počela je kada ju je Kristofer Bejli iz Barberija primjetio i angažovao kampanju proljeće/leto 2011. godine.

Tokom 2012. godine, Delevinj je prošetala pistama na Nedelji mode u Njujorku za modne kuće poput Džejson Vu, Reg end Boun, Takun, Dona Karan, Tori Barč i Oskar de la Renta. Nakon toga je nastupila na Londonskoj nedelji mode ekskluzivno za Barberi, zatim na Milanskoj nedelji mode za Fendi, Trusardi, Moskino, Blumarin, Diskverd2 i Dolče i Gabana, i na kraju na Nedelji mode u Parizu za Nina Riči, Sonja Rajkil, Kašarel, Stela Mekartni, Pol end Džo, Kenzo i Šanel. 

Ova sezona se smatra njenim probojem, a Voug Magazin ju je nazvao svojom „sezonskom simpatijom”.

Pored modelovanja, Kara je poznata i po svojim ulogama u filmovima „Paper Towns” (2015), „Suicide Squad” (2016) i „Valerian and the City of a Thousand Planets” (2017).

Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 50 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana