Откривен трик помоћу којег Кејт Мидлтон увијек изгледа савршено на фоткама

ГС
Откривен трик помоћу којег Кејт Мидлтон увијек изгледа савршено на фоткама

Стилисткиња Миранда Холдер тврди да зна трик којим се војвоткиња користи, а ријеч је о једноставној ствари коју свако може да примјени.

Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон једна је од најпознатијих жена на планети. Трик Кејт Мидлтон за савршене фотографије у јавности.

У јавности увијек изгледа савршено, важи за једну од модних икона, а на свим фотографијама увијек изгледа перфектно. Ево како Кејт Мидлтон полази за руком да на свим фотографијама изгледа савршено.

"Јесте ли се икада питали како Кејт Мидлтон изгледа савршено на свим фотографијама? Јер, изгледа, баш на свакој. Па, војвоткиња од Кембриџа је прошла разне обуке, а ја ћу подијелити са вама један мали трик којим се користи сваки пут, без изузетка", рекла је она у видеу који је објавила на ТикТоку.

"Она је научила да своју браду увијек држи у паралелном положају са подом. Никада је не подиже горе, никада је не спушта доле. Овај положај јој обезбјеђује савршен изглед на свакој фотографији", тврди Миранда.

Многи су јој захвалили на овом откривеном трику, а други су истакли да то није једини разлог зашто војвоткиња изгледа савршено на фотографијама.

"Помаже јој и то што је прелијепа", "Слажем се, али помаже јој и то што је природно прелијепа", само су неки од коментара у којима су хвалили Кејтину природну љепоту.

Свакако, Миранда је остала вијерна свом савјету, па је препоручила и пратиоцима да пробају овај трик, поручујући да је то "дефинитивно најласкавији угао за фоткање", преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана