Otkriven trik pomoću kojeg Kejt Midlton uvijek izgleda savršeno na fotkama

GS
Otkriven trik pomoću kojeg Kejt Midlton uvijek izgleda savršeno na fotkama

Stilistkinja Miranda Holder tvrdi da zna trik kojim se vojvotkinja koristi, a riječ je o jednostavnoj stvari koju svako može da primjeni.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton jedna je od najpoznatijih žena na planeti. Trik Kejt Midlton za savršene fotografije u javnosti.

U javnosti uvijek izgleda savršeno, važi za jednu od modnih ikona, a na svim fotografijama uvijek izgleda perfektno. Evo kako Kejt Midlton polazi za rukom da na svim fotografijama izgleda savršeno.

"Jeste li se ikada pitali kako Kejt Midlton izgleda savršeno na svim fotografijama? Jer, izgleda, baš na svakoj. Pa, vojvotkinja od Kembridža je prošla razne obuke, a ja ću podijeliti sa vama jedan mali trik kojim se koristi svaki put, bez izuzetka", rekla je ona u videu koji je objavila na TikToku.

"Ona je naučila da svoju bradu uvijek drži u paralelnom položaju sa podom. Nikada je ne podiže gore, nikada je ne spušta dole. Ovaj položaj joj obezbjeđuje savršen izgled na svakoj fotografiji", tvrdi Miranda.

Mnogi su joj zahvalili na ovom otkrivenom triku, a drugi su istakli da to nije jedini razlog zašto vojvotkinja izgleda savršeno na fotografijama.

"Pomaže joj i to što je prelijepa", "Slažem se, ali pomaže joj i to što je prirodno prelijepa", samo su neki od komentara u kojima su hvalili Kejtinu prirodnu ljepotu.

Svakako, Miranda je ostala vijerna svom savjetu, pa je preporučila i pratiocima da probaju ovaj trik, poručujući da je to "definitivno najlaskaviji ugao za fotkanje", prenosi Mondo.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana