Осигуравајућа кућа оптужила глумицу: "Довољно смо је исплатили, прича о болести због сажаљења"

Агенције
Осигуравајућа кућа оптужила глумицу: "Довољно смо је исплатили, прича о болести због сажаљења"

Америчка глумица Шенон Доерти (48) тужила је осигуравајућу кућу јер сматра да јој није исплаћено довољно новца за поправку куће након пожара у Калифорнији 2018. године.

Шенон, која је најпознатија по улози Бренде у серији Беверли Хилс, рак дојке дијагностикован је 2015. године. Тада се излијечила, али је недавно изјавила да јој се болест вратила, и да је у четвртом стадијуму.

На те изјаве реаговала је осигуравајућа компанија "State Farm" која сматра да се глумица служи болешћу како би изазвала сажаљење. То би јој, како тврде, помогло у судској парници.

У марту прошле године тужила је компанију јер јој нису исплатили циознос за поправку њене куће, која је оштећена током пожара у Калифорнији 2018. године.

Њени адвокати тврде да је морала из свог џепа да плати поправке, које је, иначе, требало да покрије осигурање и да јој ово суђење изазива додатан стрес за вријеме тешке болести.

"Шенон Доерти умире од рака који је у четвртој фази. Умјесто да своје посљедње године проживи у миру у свом дому, она мора да се бори на суду с осигуравајућом кућом".

Компанија јој је до сада исплатила 1,1 милион долара, а Шенон тврди да су трошкови потпуног поправка износили скоро четири милиона долара.

Ипак, написали су да саосјећају с њом и да желе да се потпуно опорави.

"Сигурни смо да смо испунили своје обавезе према њој и платили јој све што дугујемо. То смо спремни да бранимо на суду", изјавио је Севаг Саркисијан, ПР менаџер комапније "State Farma ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана