Она је нова Софија Лорен

Агенције
Она је нова Софија Лорен

Због њене јединствене љепоте пореде је са старијом љепотицом.

Румунска манекенка сензуалног и заводљивог изгледа Мадалина Генеа у посљедње вријеме новинске ступце пуни својом везом с галеристом Витом Шнабелом, који је прије ње љубио многе познате даме. Љубавни живот прекрасне Мадалине оно је по чему је она најпознатија јавности, али све је више фанова примјетило да љепотица својим изгледом неодољиво подсјећа на глумачку икону и секс-симбол Софију Лорен.

Италијанка која је славу стекла у златно доба Холлyњоода, а и даље важи за једну од најљепших жена свијета позната је по бујним облинама и уснама, као и заводљивом погледу испод дугих црних трепавица. Пратиоци лијепе Румунке на Инстаграму прозвали су је Софијом Лорен модерног доба, пише klix.ba.

Смеђокоса Мадалина која снима кампање за доњи веш и често позира у врло голишавим издањима до сада је у своју љубавну мрежу упецала два славна холивудска љепотана, Леонарда ДиКаприја и Жерарда Батлера, али с обзиром да се радило о серијским заводницима, везе нису дуго потрајале. Заносна 30-годишњакиња данас је у срећној вези с Витом, а осим својој каријери у свијету моделинга посвећена је и кћерки коју је добила с румунским богаташем Метјуом Стратаном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана