Ona je nova Sofija Loren

Agencije
Ona je nova Sofija Loren

Zbog njene jedinstvene ljepote porede je sa starijom ljepoticom.

Rumunska manekenka senzualnog i zavodljivog izgleda Madalina Genea u posljednje vrijeme novinske stupce puni svojom vezom s galeristom Vitom Šnabelom, koji je prije nje ljubio mnoge poznate dame. Ljubavni život prekrasne Madaline ono je po čemu je ona najpoznatija javnosti, ali sve je više fanova primjetilo da ljepotica svojim izgledom neodoljivo podsjeća na glumačku ikonu i seks-simbol Sofiju Loren.

Italijanka koja je slavu stekla u zlatno doba Hollynjooda, a i dalje važi za jednu od najljepših žena svijeta poznata je po bujnim oblinama i usnama, kao i zavodljivom pogledu ispod dugih crnih trepavica. Pratioci lijepe Rumunke na Instagramu prozvali su je Sofijom Loren modernog doba, piše klix.ba.

Smeđokosa Madalina koja snima kampanje za donji veš i često pozira u vrlo golišavim izdanjima do sada je u svoju ljubavnu mrežu upecala dva slavna holivudska ljepotana, Leonarda DiKaprija i Žerarda Batlera, ali s obzirom da se radilo o serijskim zavodnicima, veze nisu dugo potrajale. Zanosna 30-godišnjakinja danas je u srećnoj vezi s Vitom, a osim svojoj karijeri u svijetu modelinga posvećena je i kćerki koju je dobila s rumunskim bogatašem Metjuom Stratanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana