Огласио се менаџер Јадранке Барјактаровић

Г.С.
Огласио се менаџер Јадранке Барјактаровић

Црногорска пјевачица Јадранка Барјактаровић узбуркала је јавност својим непромишљеним потезом, када је на једном наступу у Подгорици пјевала: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије".

 

 

Управо због тога, скоро све српске телевизије су одлучиле да "затворе врата" овој пјевачици и више јој не дају медијски простор.

Пјевачица се послије свега потпуно повукла, па не одговара на позиве и поруке, а чак је обрисала и свој профил на друштвеној мрежи Инстаграм.

Међутим, како се ситуација не стишава, њен менаџер Мики Нишавић је одлучио да прокоментарише тренутну ситуацију.

"Ово је отишло предалеко, што је много, много је. Претјерали су уопште о читавој ситуацији", рекао је Јадранкин менаџер за Мондо.

Он је такође додао да Јадранка не жели да коментарише одлуку српских телевизија и њену медијску забрану, због непоштовања земље у којој се афирмисала као пјевачица.

Раније је Нишавић изјавио да је "цијела ситуација преувеличана и да је на реду смиривање страсти".

"Баш јој је тешко. Да прође дан два па ћемо причати. Закачили су се за једну ријеч, да јој живот узму", рекао је менаџер пјевачице и наставио:

"Псују јој мртву мајку, а ја знам и да су и други пјевачи из региона узели и промијенили ријеч - двије неке пјесме, мало из шале, мало онако, али сада је ситуација таква, због свих ових тензија, па је све преувеличано", рекао је Нишавић раније медијима.

Све српске телевизије су осудиле антисрпски став пјевачице и њено недопустиво понашање, а ево и шта су РТС, ТВ Пинк, ТВ Прва и ТВ Хаппy објаснили су својим саопштењима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана