Од трача до истине: Бојан Маровић мора поново на операцију

Глас Српске
Од трача до истине: Бојан Маровић мора поново на операцију

Црногорски пјевач Бојан Маровић се само дјелимично опоравио од недавне туче са групом алкохолисаних младића и чека га још једна операција вилице. Тешко говори, а према писању појединих медија, признао је да је тек када му се десио инцидент разумио реакцију Жарка Лаушевића који је пуцао током туче и због тога и данас живи у бјекству.

- Спасило их је то што ми је ауто, у коме ми је било оружје, био прилично далеко од мјеста гдје се туча одиграла. Разумијем Лаушевића, јер бих и ја исто реаговао, побио бих их у том тренутку - признаје Бојан и каже како је његова другарица, због које је избио сукоб, одмах отишла у Италију и неће се скоро вратити.

Да подсјетимо, Бојан је почетком октобра испред подгоричког кафића "ОГП" био један од актера несвакидашње туче која је избила након што је група алкохолисаних младића вербално испровоцирала његову другарицу, а потом и физички насрнула на њега. Пошто је стоички примио више удараца од десеторице младића који су га напали и од којих се прилично успјешно бранио, Бојан је кренуо ка паркингу, гдје га је пресрео још један мушкарац. који је умјесто песница, употријебио своје зубе, те је Бојану малтене одгризао јагодицу на лијевој страни лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана