Od trača do istine: Bojan Marović mora ponovo na operaciju

Glas Srpske
Od trača do istine: Bojan Marović mora ponovo na operaciju

Crnogorski pjevač Bojan Marović se samo djelimično oporavio od nedavne tuče sa grupom alkoholisanih mladića i čeka ga još jedna operacija vilice. Teško govori, a prema pisanju pojedinih medija, priznao je da je tek kada mu se desio incident razumio reakciju Žarka Lauševića koji je pucao tokom tuče i zbog toga i danas živi u bjekstvu.

- Spasilo ih je to što mi je auto, u kome mi je bilo oružje, bio prilično daleko od mjesta gdje se tuča odigrala. Razumijem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao, pobio bih ih u tom trenutku - priznaje Bojan i kaže kako je njegova drugarica, zbog koje je izbio sukob, odmah otišla u Italiju i neće se skoro vratiti.

Da podsjetimo, Bojan je početkom oktobra ispred podgoričkog kafića "OGP" bio jedan od aktera nesvakidašnje tuče koja je izbila nakon što je grupa alkoholisanih mladića verbalno isprovocirala njegovu drugaricu, a potom i fizički nasrnula na njega. Pošto je stoički primio više udaraca od desetorice mladića koji su ga napali i od kojih se prilično uspješno branio, Bojan je krenuo ka parkingu, gdje ga je presreo još jedan muškarac. koji je umjesto pesnica, upotrijebio svoje zube, te je Bojanu maltene odgrizao jagodicu na lijevoj strani lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana