Од продавачице на пијаци до богаташице – један сусрет промиjенио јој је живот

ГС
Од продавачице на пијаци до богаташице – један сусрет промиjенио јој је живот

Животну причу ове 39-годишњакиње често називају модерном бајком, с обзиром на то да је одрастала у великој биједи и сиромаштву, у тешким животним околностима, да би се у тинејџерским годинама њен живот из корена промијенио.

Наталија Водјанова детињство је провела радећи на пијаци, а тамо ју је примјетио модни агент, који ју је увео у свијет моде, те јој је током година омогућио лагодан живот о којем је тада могла само да сања. Наталија се тако са свега 17 година нашла у Паризу.

За кратко вријеме постала је један од најтраженијих и најплаћенијих модела. Милионски уговори, насловне странице за "Вог" и друге магазине, била је заштитно лице светских брендова као што су "Гучи", "Прада", "Шанел", "Версаће", "Хуго Бос"... Наталија је била трећи најуспешнији модел свијета и успела је да са свега 20 година живота заради 20 милиона долара. Тада је добила и надимак Супернова.
Када је постала једна од најплаћенијих манекенки свијета, ушла је у свијет богаташа и аристократа, међу којима је упознала и свог првог супруга Џастина Портмана, с којим има и троје дјеце. Њихов брак потрајао је девет година, а Џастин је у једном каснијем интервјуу открио како је након раскида морао да потражи стручну помоћ због нервног слома који је доживио због разлаза од љепотице.

"Осећао сам се као изношена торба марке Луј Витон. Понашала се према мени као да ме се стиди. Када је развод окончан, ја сам отишао на рехабилитацију од свега. После, када смо се чули, рекла ми је да јој уопште не недостајем и да јој не пада на памет да поново будемо породица", изјавио је за медије Џастин након развода.

Наталија је кренула даље и убрзо након развода поново је пронашла љубавну срећу. Заљубила се у милијардера Антоана Арноа, а своју везу крунисали су браком 2020. године. Нјих двоје имају два сина – Максима и Романа.

Више од манекенке
Поред своје успешне моделинг каријере, Наталија се бави и хуманитарним радом, али и бори се за заштиту права дјеца са аутизмом. Она, такође, има модне агенције које извлаче дјевојке из сиромашних крајева, дајући им прилику да доспеју до писта познатих дизајнера

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана