Od prodavačice na pijaci do bogatašice – jedan susret promijenio joj je život

GS
Od prodavačice na pijaci do bogatašice – jedan susret promijenio joj je život

Životnu priču ove 39-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom na to da je odrastala u velikoj bijedi i siromaštvu, u teškim životnim okolnostima, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korena promijenio.

Natalija Vodjanova detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primjetio modni agent, koji ju je uveo u svijet mode, te joj je tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu.

Za kratko vrijeme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za "Vog" i druge magazine, bila je zaštitno lice svetskih brendova kao što su "Guči", "Prada", "Šanel", "Versaće", "Hugo Bos"... Natalija je bila treći najuspešniji model svijeta i uspela je da sa svega 20 godina života zaradi 20 miliona dolara. Tada je dobila i nadimak Supernova.
Kada je postala jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, ušla je u svijet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje djece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživio zbog razlaza od ljepotice.

"Osećao sam se kao iznošena torba marke Luj Viton. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle, kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica", izjavio je za medije Džastin nakon razvoda.

Natalija je krenula dalje i ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, a svoju vezu krunisali su brakom 2020. godine. Njih dvoje imaju dva sina – Maksima i Romana.

Više od manekenke
Pored svoje uspešne modeling karijere, Natalija se bavi i humanitarnim radom, ali i bori se za zaštitu prava djeca sa autizmom. Ona, takođe, ima modne agencije koje izvlače djevojke iz siromašnih krajeva, dajući im priliku da dospeju do pista poznatih dizajnera

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana