Нови документарац обиљежиће 10 година од смрти Ејми Вајнхаус

ГС
Нови документарац обиљежиће 10 година од смрти Ејми Вајнхаус

Годишњица смрти пјевачице Ејми Вајнхаус биће обиљежена документарним филмом о њеном животу, под називом “Amy Winehouse: 10 Years On”.

Углавном је већи дио филма из угла њене мајке, Џенис Вајнхаус, али се појављују и други чланови породице, као и пријатељи који дијеле са публиком сјећања на певачицу. Осим интервјуа, биће приказан и материјал који до сада није виђен у јавности, а који је уступила њена породица.

“Џенис има мултипла склерозу, па жели да сними овај документарни филм како не би заборавила детаље из живота своје ћерке”, наводи ББЦ, на чијем ће се каналу и емитовати филм.

Режисер Асиф Кападија је прије шест година већ објавио један документарац о животу Ејми Вајнхаус, за који је њен отац, Мич, рекао да садржи много неистина. Управо зато, и њена мајка се радује новој прилици да исприча шта жели.

“Не осјећам да је свијет познавао праву Ејми, ону коју сам одгајила и драго ми је што ћу сада моћи да дам људима увид у то каква је она заиста била”, рекла је Џенис Вајнхаус.

Подсјетимо, пјевачица је преминула 23. јула 2011. године, а накнадно је објављено да је у питању било тровање алкохолом, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана