Николина Пишек тврди да ју је жена напала: Рекла ми је да не могу доћи из Београда и махати пиштољем

ГС
Foto: Агенције

Николина Пишек је на друштвеним мрежама објавила да је доживјела неугодно искуство у Загребу када ју је непозната жена на улици вербално напала.

"У мом случају хијена је уобличена у старију, добро ситуирану госпођу вјеројатно сретно убрачену, мало исфрустрирану досадом јер је муж вјеројатно више не примјећује, која слободно вријеме убија крузирајући градом у свом СУВ-у и налазећи погодне жртве. А ја сам све само не погодна", навела је.

Затим је написала да се зауставила испред поште са четири жмигавца као још неколико људи, чекајући да јој пријатељица да неки пакет, преноси Кликс.

"Драга госпођа стаје тачно поред мене, блокира промет и почиње ми доцирати да не могу доћи из Београда и махати и овдје пиштољем као тамо?! Ја гледам уоколо да схватим обраћа ли се мени. На то она упире прстом и инсистира - теби! Знам ко си ти! Ја је питам 'Ко сте ви, јесте ли комунални редар?'. На то она узвраћа 'Шта тебе брига ко сам ја?'. Ја одговарам 'Не причам с особама које ми се не представе'", наставила је.

Додала је да се створила гужва у саобраћају јер је "госпођа у налету бијеса блокирала саобраћај" те да су људи трубили и негодовали.

"Ја схватам да пристојно не могу прекинути агонију, јер је хијена нањушила плијен и госпођу пошаљем у мјесто на којем сунце не сије. Никад", објавила је.

Идућег дана је подијелила фотографију поруке која је остављена испод брисача аутомобила у улици у којој она живи. Но, то није био њен аутомобил.

"Питање. Је ли ово намијењено мени или теби? Питам јер све могу прихватити, осим да сам уличарка. Уличар би било исправније", упитао је познаник Николину, на шта је она одговорила:

"Сирота госпођа. Ни ауто није у стању погодити. Да не говорим о граматици. О правопису. Замишљам је како се шуља улицом под окриљем мрака и славодобитно ставља поруку сретна постигнутим. На погрешан ауто. Која метафора промашеног живота. И још се потруди стрелицом указати на птичји неред на стаклу. Погрешном стаклу."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана