Nikolina Pišek tvrdi da ju je žena napala: Rekla mi je da ne mogu doći iz Beograda i mahati pištoljem

GS
Foto: Agencije

Nikolina Pišek je na društvenim mrežama objavila da je doživjela neugodno iskustvo u Zagrebu kada ju je nepoznata žena na ulici verbalno napala.

"U mom slučaju hijena je uobličena u stariju, dobro situiranu gospođu vjerojatno sretno ubračenu, malo isfrustriranu dosadom jer je muž vjerojatno više ne primjećuje, koja slobodno vrijeme ubija kruzirajući gradom u svom SUV-u i nalazeći pogodne žrtve. A ja sam sve samo ne pogodna", navela je.

Zatim je napisala da se zaustavila ispred pošte sa četiri žmigavca kao još nekoliko ljudi, čekajući da joj prijateljica da neki paket, prenosi Kliks.

"Draga gospođa staje tačno pored mene, blokira promet i počinje mi docirati da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovdje pištoljem kao tamo?! Ja gledam uokolo da shvatim obraća li se meni. Na to ona upire prstom i insistira - tebi! Znam ko si ti! Ja je pitam 'Ko ste vi, jeste li komunalni redar?'. Na to ona uzvraća 'Šta tebe briga ko sam ja?'. Ja odgovaram 'Ne pričam s osobama koje mi se ne predstave'", nastavila je.

Dodala je da se stvorila gužva u saobraćaju jer je "gospođa u naletu bijesa blokirala saobraćaj" te da su ljudi trubili i negodovali.

"Ja shvatam da pristojno ne mogu prekinuti agoniju, jer je hijena nanjušila plijen i gospođu pošaljem u mjesto na kojem sunce ne sije. Nikad", objavila je.

Idućeg dana je podijelila fotografiju poruke koja je ostavljena ispod brisača automobila u ulici u kojoj ona živi. No, to nije bio njen automobil.

"Pitanje. Je li ovo namijenjeno meni ili tebi? Pitam jer sve mogu prihvatiti, osim da sam uličarka. Uličar bi bilo ispravnije", upitao je poznanik Nikolinu, na šta je ona odgovorila:

"Sirota gospođa. Ni auto nije u stanju pogoditi. Da ne govorim o gramatici. O pravopisu. Zamišljam je kako se šulja ulicom pod okriljem mraka i slavodobitno stavlja poruku sretna postignutim. Na pogrešan auto. Koja metafora promašenog života. I još se potrudi strelicom ukazati na ptičji nered na staklu. Pogrešnom staklu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana