Николина Пишек: Није први пут да ме вријеђају јер сам удата за Србина

Г.С.
Николина Пишек: Није први пут да ме вријеђају јер сам удата за Србина

Водитељка Николина и њен супруг Видоје Ристовић доживјели су праву драму на свом љетњем одмору, након што су наводно опљачкани и избачени из виле у Каштелима, коју су рентирали и уредно платили.

Брачни пар Ристовић је рентирао вилу на 14 дана и за њу су платили 20.000 евра.

Николина је испричала како су она, њен супруг и троје малољетне дјеце насилно избачени из виле, па чак и покрадени у вриједности између 275 и 300.000 евра.

Водитељка, је након ужаса који је доживјела објасила за Телеграф шта и како се тачно догодило, али и како напредује истрага, као и да ли им су им враћене украдене ствари.

“Ја и моја породица смо добро. Ја се надам да је истрага у току, но то тренутно не знам како напредује, а све ћу сазнати у сриједу када одем у Сплит”, рекла је Николина

Како је открила, она више нема комуникацију са агенцијом, која није испунила своје обавезе према њој и њеном супругу, а цијели случај преузео је њихов адвокат који ће даље комуницирати са надређенима.

“У ноћи када нам се све догодило, нико нам се није јављао из агенције, а ни дан послије. Након тога комуникацију са њима је преузела адвокатска канцеларија, који потражује повратак свих средстава. Само једини коментар који сам чула од агента је да је изјавио да му је све ово ужасно смјешно. Ја тачно не знам који је дио њему смјешан, да ли то што су дјеца плакала од страха да ли ће бити убијена или му је смјешно што смо покрадени, баш не знам који му је део тачно смијешан”, рекла је Николина.

У ноћи када су избачени, водитељка и Видоје су, тврди она, и нападнути. Николини су, како каже, упућене језиве пријетње и најстрашније шовинистичке увреде јер је удата за Србина.

“Да се догађају шовинистички испади тог типа, догађају се, није први пут. Но, први пут је да сам се сусрела са тим у таквој насилничкој мери и то од човјека коме смо платили за одређену услугу. Искрено, ја од власника виле који је наметљиво комуницарао са нама нисам очекивала баш ништа, очекивала сам да га не упознам и не видим, зато што је то једино објективно и исправно. Требало је да комуницирам само са агенцијом којој смо платили услугу, а они нама за то гарантовали и приватност и испуњавање уговора, који су они прекршили”, каже она.

Сличан немили догађај као и Николининој породици, прије нешто више од мјесец дана догодио се и хрватском продуценту Роману Мајетићу, који је такође опљачкан, нападнут и присилно избачен из виле коју је рентао на Хвару.

“Да читала сам шта се догодило, ја стварно не могу ништа да тврдим, али оно што знам јесте да је реч о истој агенцији, преко које смо и ми рентирали вилу. Искрено мислим да је реч о неком организованом криминалу и да то раде већ уиграни људи, ништа још увијек не тврдим, али по свему судећи то је тако. Нажалост, Роману нису враћене украдене ствари, али се ја надам да ће исте бити враћене и њему и нама”, каже Николина.

Лијепа водитељка је на крају испричала и да је њен супруг Видоје и физички нападнут и да су његове повреде видљиве, као и да је све то забиљежно у полицијском записнику.

Подсјетимо, Николина и Видоје са дјецом и пријатељицом закупили су за 20.000 евра вилу у Каштелима, на 14 дана. Предзадње вечери пред вилом су их наводно дочекали људи из обезбјеђења и забранили им улазак. Накнадно су дозволили Николининој пријатељици и кћерки да уђу у вилу и покупе ствари, али новац и драгоцјености, скупе сатове и накит, наводно нису пронашли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана