Несвакидашњи потез холивудског двојца: “Лео никада неће пустити Бреда”

Агенције
Несвакидашњи потез холивудског двојца: “Лео никада неће пустити Бреда”

Један од најпожељнијих холивудских глумаца Бред Пит је на недавно одржаној додјели престижних награда Оскар освојио награду за најбољу споредну мушку улогу у филму “Било једном у Холивуду”, редитеља Квентина Тарантина.

И док љубавни живот познатог глумца у посљедње вријеме интригира јавност, посебно однос са бившом женом, глумицом Џенифер Анистон, на друштвеним мрежама се појавила фотографија на којој се види како га мушкарац држи за руку, и то на додјели Оскара.

Испоставило се да га је за руку држао колега, глумац Леонардо Дикаприо, који је био номинован за најбољег главног глумца, али је награда отишла у руке Хоакину Финиксу.

Испод фотографије, која је објављена на Инстаграм профилу “Enews” пише: “Лео никада неће пустити Бреда”.

Ова фотографија изазвала је различите коментаре. Од оних шаљивих, да је међу њима нешто више од колегијалног односа, па до оних да су Лео и Бред ипак само колеге и пријатељи.

“Останите са неким ко вас гледа као што Леонардо гледа Бреда”, “Желим мушкарца који ће да ме гледа као што Лео гледа Бреда”, “Замислите да сjедите између Леонарда и Бреда”, “Ово је тако слатко и интимно”, “Ово је тако хот”, само су неки од коментара на фотографију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана