Нешо Галија: Како да не слушамо струку

Срна
Foto: Архива

ПРИЈЕДОР - Ненад Милосављевић познатији као Нешо Галија рекао је у Приједору да у вези са епидемијом вируса корона слуша струку будући да он сам не познаје медицину, те је зато одлучио и вакцинисао се.

"Лично мислим да је то много паметна ствар и увек сам се чудио људима који покушавају да донесу суд на основу нечега што не знамо. Ја се, на пример, не разумем у медицину, осећао бих се страшно глупо када бих доносио суд о тој теми. Ако већ не знаш ништа, онда слушај струку и ја слушам струку", изјавио је Нешо Галија новинарима.

Он је додао да струку слуша поготово јер у породици има студента на шестој години медицини, будућег доктора.

"Можда је мени тада лакше, јер када она мени крене да прича о тим стварима, видите снагу и искреност будућих великих људи. Страшно сам поносан на то када млади умеју да заузму озбиљан став, што је мени крајње импресивно. И онда се поставља неизбежно питање, како да не слушаш струку", рекао је Нешо Галија.

Нешо Галија је у Приједору био гост Галерије "Сретен Стојановић" на отварању Фестивала цртежа и музике, гдје је на једно од, ових дана неизбјежних питања, да ли је вакцинисан, одговорио потврдно.

Он је синоћ испред Галерије приредио један од својих препознатљивих концерата са старим нумерама, али и пјесмама које ће, како је истакао, тек бити објављене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана