Nešo Galija: Kako da ne slušamo struku

Srna
Foto: Arhiva

PRIJEDOR - Nenad Milosavljević poznatiji kao Nešo Galija rekao je u Prijedoru da u vezi sa epidemijom virusa korona sluša struku budući da on sam ne poznaje medicinu, te je zato odlučio i vakcinisao se.

"Lično mislim da je to mnogo pametna stvar i uvek sam se čudio ljudima koji pokušavaju da donesu sud na osnovu nečega što ne znamo. Ja se, na primer, ne razumem u medicinu, osećao bih se strašno glupo kada bih donosio sud o toj temi. Ako već ne znaš ništa, onda slušaj struku i ja slušam struku", izjavio je Nešo Galija novinarima.

On je dodao da struku sluša pogotovo jer u porodici ima studenta na šestoj godini medicini, budućeg doktora.

"Možda je meni tada lakše, jer kada ona meni krene da priča o tim stvarima, vidite snagu i iskrenost budućih velikih ljudi. Strašno sam ponosan na to kada mladi umeju da zauzmu ozbiljan stav, što je meni krajnje impresivno. I onda se postavlja neizbežno pitanje, kako da ne slušaš struku", rekao je Nešo Galija.

Nešo Galija je u Prijedoru bio gost Galerije "Sreten Stojanović" na otvaranju Festivala crteža i muzike, gdje je na jedno od, ovih dana neizbježnih pitanja, da li je vakcinisan, odgovorio potvrdno.

On je sinoć ispred Galerije priredio jedan od svojih prepoznatljivih koncerata sa starim numerama, ali i pjesmama koje će, kako je istakao, tek biti objavljene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana