Некада је била Мис Југославије, а данас жена шеика: Ја сам повампирена Хурем

Г.С.
Некада је била Мис Југославије, а данас жена шеика: Ја сам повампирена Хурем

Бивша српска манекенка и Мис Југославије Јелена Бин Драи већ десет година живи у Дубаију, гдје се одселила након што се удала за шеика Саида Бин Драија, чије се богатство процјењује на двије милијарде долара.

Српски и хрватски медији поновно су се расписали о старом Јеленином интервјуу у којем је проговорила о предрасудама с којима се скоро свакодневно сусреће.

- Наравно да живим у харему. Ја сам повампирена Хурем. Мој супруг је Султан Величанствени, то већ знате, и сва срећа па има још 147 жена те га не морам трпјети и гледати сваки дан - рекла је Јелена саркастично.

- Када се не бавим Султановим женама и када ми преостане сат, два слободног, онда под Бин Драи Капиталом водим здравствени сектор, ИТ -tech sturtup сектор, вртић и још коју фирму. Понекад се бавим и дјецом, чисто да запамте ко им је мајка. Тренирам, а навече шетам по плажи када ми откључају врата златног кавеза - наставила је у духовитом тону.

Јелена и Саид имају четверо дјеце и живе складним животом, а мисица тврди да је она супругу једина жена, иако их он може имати још.

Јелена је крајем 2020. године на свом Инстаграм профилу објавила да одлази с друштвених мрежа, јер јој треба предах, а од тада до данас на њеном профилу нема нових објава.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана