Nekada je bila Mis Jugoslavije, a danas žena šeika: Ja sam povampirena Hurem

G.S.
Nekada je bila Mis Jugoslavije, a danas žena šeika: Ja sam povampirena Hurem

Bivša srpska manekenka i Mis Jugoslavije Jelena Bin Drai već deset godina živi u Dubaiju, gdje se odselila nakon što se udala za šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

Srpski i hrvatski mediji ponovno su se raspisali o starom Jeleninom intervjuu u kojem je progovorila o predrasudama s kojima se skoro svakodnevno susreće.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga ne moram trpjeti i gledati svaki dan - rekla je Jelena sarkastično.

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog, onda pod Bin Drai Kapitalom vodim zdravstveni sektor, IT -tech sturtup sektor, vrtić i još koju firmu. Ponekad se bavim i djecom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a naveče šetam po plaži kada mi otključaju vrata zlatnog kaveza - nastavila je u duhovitom tonu.

Jelena i Said imaju četvero djece i žive skladnim životom, a misica tvrdi da je ona suprugu jedina žena, iako ih on može imati još.

Jelena je krajem 2020. godine na svom Instagram profilu objavila da odlazi s društvenih mreža, jer joj treba predah, a od tada do danas na njenom profilu nema novih objava.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana