Нејмар и хрватска манекенка потврдили да су у вези: “Ми смо Бони и Клајд”

ГС
Нејмар и хрватска манекенка потврдили да су у вези: “Ми смо Бони и Клајд”

Манекенка Наталија Барулић (28) и фудбалер Нејмар (28) појавили су се заједно на насловној страни руског изданја магазина ГЉ, чиме су потврдили да су у вези.

Иако већ неко вријеме објављују заједничке фотографије, нису хтјели да јавно говоре о свом односу.

“У одбрани својих најмилијих. Јунаци јунског броја Нејмар и Наталја све нас подсјећају на то колико је важно подржати и заштитити своје најмилије. Није важно да ли сједите у самоизолацији у своја четири зида или морате да комуницирате преко телефона. Чувајте се, останите јаки”, поручили су из магазина.

На фотографији на насловној страни Наталија грли Нејмара.

“Bonnie i Clyde”, написала је она поред заједничке фотографије коју је објавила.

Нагађања су почела кад је Наталија недавно честитала фудбалеру рођендан заједничком фотографијом и послала му емотивну поруку.

“Сви знају колико си невјероватно талентован, али кад би само знали како си леп изнутра. Имаш моје поштовање, бебо”, написала је тад.

Наталија је већ позната по вези с колумбијским поп и регетон певачем Малумијем, чије је право име Хуан Луис Лондоњо Аријес, с којим је 2018. дошла у Хрватску.

Наталија је бивша балерина и манекенка која се појавила на насловним странама Максима, Есквајера и Офишијела, али и ди-џеј. Рођена је у Калифорнији, али је по оцу Хрватица.

“Ја сам полухрватица. Какво је задовољство бити у овој предивној држави први пут”, написала је једном испод фотографије из Дубровника, пише Индекс.хр.

Шпански Пипл пише да је она “ћерка угледног загребачког бизнисмена”.

(Б92)



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана